Séfünk

Orosz Gergely

Mindig elbűvölt a nagy szállodák működésének összetettsége, különösen ahogyan egy nagy konyha működik. Első munkahelyként ezért is volt kitűnő a Budapest Marriott Hotel. Egész pályafutásomat meghatározzák az ott tapasztalt és tanult dolgok. Főleg az, hogy miként tudok egy konyha jó vezetője lenni. Szerintem ez nagyban túlmutat a főzési képességeken. Ezeket igyekszem a Fenyves Yacht Club Hotelben és társ szállodájában az Alsóörs Marina Hotelben is meghonosítani, csak kicsiben.
 


Meggyőződésem, hogy egy profi konyha vagy séf fokmérője nem az, hogy egy-egy jól elkészített étele legyen, hanem hogy a célként kitűzött minőséget, önmagát nem túlvállalva, az év bármely szakában képes legyen tartani, minden körülmények között. Ehhez természetesen kell egy jó csapat is!
Ha ezek megvalósulnak azt tartom sikernek és eredménynek!


Orosz Gergely séf