Vitorlázás

300 férőhelyes kikötőnk igazi paradicsom a vitorlázás szerelmeseinek. Foglaljon hajóhelyet vitorlásának a déli part egyik legszebb marinájában, bérlejen hajót családi-baráti kirándulásra vagy taxizzon át az Északi-partra, itt minden lehetőség nyitva áll.


Hajóbérlés

Kikötőkben számos lehetőség várja a vitorlázás szerelmeseit. Skipperrel vagy kapitány nélkül is bérelhet vitorlást. Kikötőhellyel kapcsolatban keresse fel 0-24 órás kikötőmesteri szolgálatunkat a 0630 312 0338-as telefonszámon.

Vitorlások a Fenyves Yacht Club kikötőben

Vitorlásoktatás

A Fenyves Yacht Club felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt szervez vitorlás vezetői tanfolyamot. Gyermekeknek nyári táborok formájában, felnőtteknek elméleti és gyakorlati képzéssel. Bővebb információ iskolánkban a https://www.edu-sail.hu/ weboldalon. 

Tanulók a vízen

Vízitaxi

 Ma már 8 perc alatt átérhet a túlpartra, csak pattanjon be egy vízitaxiba a Fenyves Yacht Club kikötőjében. Szállodánkból indulva csodás kirándulások tehetők a szemközti Badacsonyban vagy Szigligeten, legyen szó borkóstolóról vagy természetjárásról. A vízitaxival lerövidül az utazással töltött idő, de a speedboatok élménynek is fantasztikusak.  

Vízitaxival a Balatonon